Connect with us

Gündem

Zihni Çalışkan Ramazan Bayramı Mesajı Yayınladı.

Published

on

Zihni Çalışkan Ramazan Bayramı Mesajı Yayınladı. Bayramların millet olma şuurunun şekillendiği özel günler olduğunu belirten Başkan Çalışkan,

“Bayramlarımız herkesin kucaklaştığı, millet olma şuurunun şekillendiği ve köklü geçmişimizin ışığında geleneklerimizin geleceğe aktarılmasında önemli bir yere sahiptir. Özellikle yaşadığımız salgın sürecinde yardımlaşma ve paylaşma gibi evrensel ilkelerin yoğunlaştığı Ramazan ayımızın bayram ile taçlanacağı bu zamanları idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Unutmamalıyız ki bu güzel bayramı, bugün ülkemizde huzur içerisinde yaşayabilmemizi, mukaddes değerleri uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz. Bu vesileyle aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi şükran ve minnetle yad ediyorum. En değerli varlıklarını bu vatan için feda eden şehitlerimizin aileleri, hepimize emanet ve başımızın tacıdır.

Hep birlikte nice bayramlar geçirmek dileği ile tüm hemşehrilerimin Ramazan Bayramı’nı tebrik eder, saygı ve selamlarımı sunarım” dedi.

REKLAM

Zihni Çalışkan Ramazan Bayramı Mesajı Yayınladı.

 

REKLAM
Continue Reading
REKLAM
Yorumlar