İş Dünyası

Eskişehir Endüstri Fuarı 9-12 Haziran da ETO TÜYAP da

Published

on

Eskişehir Endüstri Fuarı 9-12 Haziran da ETO TÜYAP Fuar Merkezinde Yapılacak

Eskişehirli sanayiciler, 9-12 Haziran tarihlerinde ETO TÜYAP Fuar Merkezi’nde düzenlenecek Eskişehir Endüstri Fuarı kapsamında ülkemizin savunma sanayii devleriyle işbirliği zemini oluşturabilmek için ikili iş görüşmeleri yapacak.

Eskişehir Endüstri Fuarı, 9-12 Haziran’da ETO TÜYAP Fuar Merkezinde kapılarını açmaya hazırlanıyor. Fuar kapsamında Eskişehir’in üretim altyapısı için son derece önemli bir buluşma gerçekleşecek. Eskişehirli sanayiciler, Eskişehir Ticaret Odası ve Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’nin işbirliğinde, Türkiye’nin savunma sanayi devleriyle bir araya gelerek ikili iş görüşmeleri gerçekleştirecek.

Savunma devleri ilk kez bir arada

Eskişehirli sanayicilere işbirliği zemini oluşturabilmek amacıyla gerçekleştirilecek olan ikili iş görüşmeleri T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı’nın desteğiyle düzenlenecek. İkili iş görüşmeleri kapsamında Türkiye’nin savunma sanayindeki öncü firmaları olan STM Savunma Teknolojileri, ASELSAN, TAİ, TEİ, ROKETSAN, HAVELSAN ve ASPİLSAN ENERJİ fuar süresince Eskişehirli sanayicilerle bir araya gelecek. Aynı zamanda ETO üyeleri ikili iş görüşmeleri kapsamında Eskişehir Endüstri Fuarı’nda stant açan sanayicilerle de toplantılar gerçekleştirecekler.

REKLAM

Türkiye’de bir ilk hayata geçecek

Eskişehirli sanayicilerin savunma sanayinin devleriyle bir araya geleceği ikili iş görüşmelerine dair değerlendirmede bulunan Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Eskişehir Endüstri Fuarı’nın Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’nin de desteğiyle ilk kez hayata geçirildiğini belirterek, fuarın Eskişehir Fuar Kongre Merkezi’nin kuruluş amacına hizmet edecek önemli organizasyonlardan biri olduğunu dile getirdi.

Savunma Sanayi Başkanlığından destek

ETO Başkanı Metin Güler, “Eskişehir Endüstri Fuarı, Eskişehir’de bir ilki daha hayata geçirecek. İlk kez düzenlenecek olan fuar için T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı da çok güçlü destek verecek. Deyim yerindeyse savunma sanayimizin kalbi Eskişehir’de atacak. Anadolu’da düzenlenen bir fuara savunma sanayimiz ilk kez böylesine etkin ve güçlü bir şekilde katılacak. Bu destek için Savunma Sanayii Başkanı Sayın Prof. Dr. İsmail Demir başta olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Tüm üyelerimizi hem Savunma Sanayii Başkanlığı şirketleri hem de fuar katılımcılarıyla bir araya getirecek bu fırsatı değerlendirmeye davet ediyorum” şeklinde konuştu.

Randevular çevrimiçi alınacak

ETO üyeleri Eskişehir Endüstri Fuarı çatısı altında gerçekleştirilecek ikili iş görüşmeleri için www.etonet.org.tr/b2b adresinden, 24 Mayıs Pazartesi gününden itibaren çevrimiçi olarak randevu alabilecek. Kısıtlı sayıda randevu için başvurular 2 Haziran’a dek devam edecek.

Eskişehir Endüstri Fuarı 9-12 Haziran da ETO TÜYAP

Bize Haber Gönder Yayınlayalım

REKLAM

Yorumlar

Trend

Exit mobile version