Connect with us

Yaşam

Deva Partisi’nin Acı Günü

Published

on

Deva Partisi’nin Acı Günü. Mihalgazi İlçe Başkanı Vefat Etti.

Deva Partisi Mihalgazi İlçe Başkanı Yusuf Sakarya geçirdiği kalp krizi sonrası vefat etti.

Yusuf Sakarya kimdir?

1966 yılında Mihalgazi’nin Sakarıılıca mahallesinde dünyaya gelen Yusuf Sakarya ilkokul, ortaokul ve lise öğrenimini Mihalgazi’de tamamladı. 1983-1986 yılları arasında Eskişehir Tarımsal Amaçlı Kooperatifler Birliği’nde muhasebe sorumlusu olarak görev yaptı.

Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı tarafından Bolu’da verilen “Kooperatifçilik Eğitimi ve Muhasebesi” ve “Bankalar Muhasebesi” eğitimlerinde başarı sertifikası alarak meslek hayatına adım atan Sakarya, vatani görevini yerine getirdikten sonra, 1988 yılında Mihalgazi’de serbest muhasebecilik mesleki bürosunu açtı. 1991 Yılında Sakarıılıca Kaplıcaları Turizm A.Ş.’yi kurdu. Halen hissedarı olduğu bu şirkette yöneticilik idarecilik ve denetçilik görevlerinde bulundu. 2008 yılına kadar meslekli faaliyetlerine Mihalgazi’de devam etti. Yusuf Sakarya 2010 yılında mali müşavirlik unvanı almaya hak kazandı.

REKLAM

1983-1993 yılları arasında Anavatan Partisi hükümeti döneminde dönemin Belediye Başkanı Necdet Ünal ile siyasete başladı. 1992-1994 yılları arasında Mihalgazi Doğruyol Partisi ilçe 2.’ci başkanlığı, Sakarıılıca mahalle muhtarlığı yaptığı 1994-1999 yılları arasında Anavatan Partisi ilçe 2.’ci başkanlığı görevlerini yürüttü.

Mali Müşavirlik Mesleğini İcra etmektedir.

Yusuf Sakarya, evli ve 1 çocuk babasıdır..

Deva Partisi’nin Acı Günü

REKLAM

Continue Reading
REKLAM
Yorumlar