Sağlık

Ak Parti Kadın Kollarından “Kan Ver, Can Ol, Kan Ver Nefes Ol” etkinliği

Published

on

Ak Parti Kadın Kollarından “Kan Ver, Can Ol, Kan Ver Nefes Ol” etkinliği düzenledi.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen “Kan Ver, Can Ol, Kan Ver Nefes Ol” adlı kan bağışı kapsamında, AK Parti Eskişehir İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından vilayet meydanında etkinlik düzenlendi.

Türk Kızılay’ı ile ortaklaşa gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasına; AK Parti Eskişehir İl Başkanı Av. Zihni Çalışkan, İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Ünalır ve çok sayıda teşkilât mensubu katıldı.

Vilayet meydanında gezici kan bağışı aracı önünde organize edilen etkinliğe çok sayıda partili katıldı. Burada bir araya gelen partililer, gerekli formları doldurduktan sonra kan sayımlarını yaptırmalarının ardından kampanyaya destek verdiler. Etkinlik hakkında bilgiler veren İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Ünalır, “Türk Kızılay’ının stoklarının tükenmemesi için destek vermek ve farkındalık oluşturmak adına bu etkinliği düzenledik. Pandemi sürecinde kan bağışının önemine dikkat çekmek istedik. Ayrıca kampanya kapsamında kan veren her gönüllü adına bir fidan dikilecek. Bu da geleceğimize nefes olmak adına çok güzel bir ayrıntı. Bugün burada duyarlılık gösteren herkese yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

REKLAM

Ak Parti Kadın Kollarından “Kan Ver, Can Ol, Kan Ver Nefes Ol” etkinliği

Yorumlar

Trend

Exit mobile version