Genel

2023 Seçimleri Eskişehir Aday Adayları

Published

on

2023 yılında yapılacak olan genel seçimler için siyasi partiler aday adaylarını açıklamaya devam ediyor.

Eskişehir ilimizdeki aday adayları da netleşmeye başladı. MHP, CHP, AK PARTİ, İYİ PARTİ, Saadet Partisi, Zafer Partisi, Yeniden Refah Partisi, Deva Partisi ve Memleket Partisi’nden oluşan aday adayları belirlendi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 11 aday adayıyla seçimlere hazırlanıyor. Metin Nurullah Sazak, Bahadır Ayas, Suat Kızıldağ, Soner Güncan, Satılmış Yaşar Doğan, Emre Karabacak, Oğuzhan Ünal, Hasan Hüseyin Kepenek, Leman Sivri, Cavit Aydın ve Mustafa Enes Süzen MHP’nin aday adayları arasında yer alıyor.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 20 aday adayıyla seçimlere hazırlanıyor. Dilara Özkaynar, Jale Nur Süllü, Kadir Kodak, Nuray Akçasoy, Ali Ünal, Kamber Kahraman, Garip Yıldırım, Yılmaz Özçelik, Hasan Deniz Uyanık, Muharrem Şenel, İbrahim Arslan, Nihat Çuhadar, Ebru Sungar, Utku Çakırözer, Ufuk Uysal, Adalet Özbunar, Yücel Yenilmez, Ayhan Kavas ve Abdülkadir Adar CHP’nin aday adayları arasında yer alıyor.

REKLAM

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ), 11 aday adayıyla seçimlere hazırlanıyor. Pınar Turhanoğlu Gücüyener, Derya Çıraklı, Zihni Çalışkan, Hakan Çizmelioğlu, Ali Acar, Hasan Gönen, Nabi Avcı, Fethi Fahri Kaya, Harun Karacan, Ali Demirel ve Ufuk Kuş AK PARTİ’nin aday adayları arasında yer alıyor.

İYİ PARTİ, 21 aday adayıyla seçimlere hazırlanıyor. Arslan Kabukcuoğlu, Özlem Ayrancı Nebioğlu, Esra Yalçın, Olcay Yılmaz, Melih Aydın, Orhan Kesikoğlu, Mehmet Emin Yeşil, Bahattin Şeker, Nebi Hatipoğlu, Hakan Kaymak, İbrahim Sayın, Fazilet Nurel Uğural, Yağmur Gürsöğüt, Nalan Eren Benekay, Mecit Hazır, Ramazan Gültekin, Çağdaş Çelik, Esra Yalçın, Haşim Doyuk, Eren Ekmen ve Hülya Teker İYİ PARTİ’nin aday adayları arasında yer alıyor.

Saadet Partisi, 2023 Eskişehir milletvekili seçimleri için Ramazan Kocaoğlu‘nu aday gösteriyor. Zafer Partisi ise Erdinç Örencik ve Bahtiyar Yürük isimlerini aday olarak açıkladı.

Yeniden Refah Partisi de Eskişehir’den 4 aday adayı ile seçimlere girmeye hazırlanıyor. Osman Mandacı, Emrah Altun, Ramazan Uylaş ve Dinç Biçer, Yeniden Refah Partisi’nin aday adayları arasında yer alıyor.

Memleket Partisi ise Eskişehir’den tek aday adayı ile seçimlere girecek. İsmail Ceyhan, Memleket Partisi’nin Eskişehir’deki aday adayı olarak açıklandı.

REKLAM

Deva Partisi ise Eskişehir’den 4 aday adayı ile seçimlere hazırlanıyor. İsmail Haşim Ateş, Yasemin Arıkan Çoruk, Özhan Güvenir ve Çelik Erimez, Deva Partisi’nin Eskişehir’deki aday adayları arasında yer alıyor.

Yukarıda belirtilen aday adayları, siyasi partilerin açıkladığı isimlerdir ve kesin adaylar henüz belirlenmemiştir. Seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte siyasi partiler adaylarını kesinleştirecek ve seçmenlere sunacaklardır.

Yorumlar

Trend

Exit mobile version